DISCLAIMER

Aansprakelijkheid
Partijhandel De Bie streeft er naar om de gebruiker zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Partijhandel De Bie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve aangeboden informatie.

Privacy
De Bie BV respecteert de privacy van alle bezoekers van partijhandelaar.nl. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door partijhandel De Bie zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van partijhandel De Bie worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.